tisdag 31 december 2013

Årets sista svettdroppar!

Avslutar 2013 med en slutspurt...träning två dagar i rad! 
Inte illa för en försoffad latmask som jag verkar ha blivit. Men som sagt det blev en slutspurt eller rättare sagt en rivstart, för nu kommer det bli andra bullar. Nytt år betyder ju ALLTID nya tag, nya utmaningar och nya mål! 
Vilka de nya målen blir tänker jag inte avslöja idag...

Idag var det som sagt träning nere på ASK och det var fullt hus, både tyngdlyftarna och styrkelyftarna hade bråttom med att krama ur det sista av 2013. Jag körde ingen lyftning idag, var nöjd med ryckpasset som jag körde igår, utan körde mer allmänfys med goodmorning, stötdrag, press, planka och så hade jag ju i ett svagt ögonblick vid gårdagens träning lovat att jag skulle vara med på årets sista "tisdags-Sally" så det fick bli så också. 

Att köra en Sally betyder att man under Mobys låt - Flower helt enkelt följer kommandona UP och DOWN. När de sjunger up så lyfter/går man upp och när de sjunger down så böjer/går man ner i vilken övning man nu valt. För dagen så stod den stora utmaningen i att köra Sally i knäböj (KB) med 40 kg för oss tjejer och 60kg för killarna. Kan låta simpelt men det är en hel del upp och ner i den där låten, uppåt 60st på sisådär tre och en halv minut, så benen blev rejält möra ganska kvickt...puh. Förutom att jag tappade bort mig mitt i låten och kom av mig så klarade jag mig igenom hela låten. Men gissa om det kommer att kännas i benen i morgon. 
Eftersom man tydligen aldrig bara kan köra en Sally så körde vi även en med armpressar...då fick jag dock köra på knä och vila på magen vid DOWN för att klara mig genom. PUH!

Efter att vara så duktig i gymmet så blir det en lugn och skön nyårsafton hemma i soffan med familjen och massor av godsaker ...
... som sagt så börjar inte det nya året förrän i morgon. Så nyårslöftena och jag vilar in i det sista. 

Gott slut och gott nytt 2014! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar