söndag 22 december 2013

Julskinka och Ymer-biffar


Det är roligt när någon hör av sig och ber om hjälp, speciellt roligt när det kommer från unga hungriga ungdomar som vill lära sig allt och lite till. 
Coach Thomas hörde av sig till mig och frågade om jag kunde komma "hem" och hjälpa han och hans kastare med lite lyftteknik någon gång under vintern. Passande blev att slå ihop julfirandet och detta, förena nytta (nöje också såklart!) med familjen med nöje med friidrottarna. Så igår var det dags att drilla kastarna i IK Ymer, eller som de själva kallar sig, Ymer-biffarna i tyngdlyftning. 
Jag tog med mig mina grabbar och mötte upp gänget i Ryahallen, Borås. Vi körde ryck och stöt i två timmar tills de var möra i kroppen och ömma i händerna. Roligt var det, de var jätteduktiga och jag hoppas att de alla fick med sig något värdefullt. 
Roligt var det också att vi sprang på min "gamla" goa tränare Carina Lindberg - minicoachen så att Max fick sig en mys- och pratstund med henne. 
Jag fick en bamse kram och blev som alltid lika varm i hjärtat. Carina har alltid varit och kommer alltid att vara den goaste, gladaste och bästa av de bästa! 
Ibland är det allt bra mysigt att komma "hem"! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar