onsdag 18 december 2013

Tiden går fort när man har roligt

För nästan exakt ett år sedan var det SM i Uppsala och jag var i mitt livs tyngdlyftarform. Minns den sköna känslan  jag hade, jag var i form och var helt övertygad om att jag skulle lyfta mycket. 
Det är en av de bästa känslorna jag vet och det är svårt att hitta den utanför idrotten...känslan av att vara i form, oslagbar, nästintill odödlig. Det är inte helt enkelt att hitta den underbara känslan men de få gångerna som man vet att jag är förberedd, har gjort precis allt förarbete och är redo för att leverera, då är det fantastiskt. 
Själva tävlingen gick inte exakt som jag ville, missade helt inledningen av stötarna och bommade att förbättra det Svenska rekordet i stöt. Även om jag som sagt var helt övertygad om att jag skulle göra det! Däremot fick jag på hela skiten i ryck och satte tre snygga (?!) sittryck utan problem med 84kg på topp. Lyckligt! 

Dessvärre (som Coach Gunnar brukar påtala) så gick jag och blev gravid precis när jag lärt mig rycka ordentligt...så attacken på det svenska rekordet i ryck är uppskjutet. För gott eller tills när? 


Foto: Gunnar Lögdahl - lyftarshopen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar