måndag 16 december 2013

Träning med fullt fokus

För första gången tränade jag helt själv, eller ja inte helt själv. Jag hade såklart min vapendragare (eller snarare pådrivare!)  Fia med i lokalen men för första gången tränade jag utan barnvagn och utan att hela tiden ha ett öga och ett öra riktat mot barnvagnsparkeringen. Max sov i vagnen inne på pappas kontor medan han jobbade...perfekt lösning tyckte jag. 

Jag hann köra ett bra träningspass och kunde fokusera fullt ut på att just träna och det var en lycklig känsla. 
Jag passade på att köra ryck från bockar, stöt ställning och ryckstarter. Ett pass med bara goa favoriter! 
Även om det inte alls var lätt trots de lätta vikterna så njöt jag hela passet och hade konstant ett stort leende på läpparna. 
Frågan är om leendet sitter kvar när träningsvärken kryper på!? 

Fia (Sofia Enocsson Rito in action på Teneriffa). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar