onsdag 15 januari 2014

Dammar av källargymmet

Gymmet nere i källaren, eller rättare sagt alla träningsgrejer som står och väntar på att få inta rätta platser samlar nu för tiden mest damm. Funderingarna på om det skall bli gym eller inte i källaren har nu pågått i över ett år och verkar pågå ett tag till. Det känns ju som en stor fördel att ha gymmet hemma och kunna träna snabbt och lätt utan att spilla massa tid på transport till och från träningen men hur många gånger har jag egentligen kört i källaren (allt finns ju där!)? Tja i och för sig när jag var gravid så morgoncyklade jag där 30minuter före jobbet och körde lite allmänfys någon gång och nu när lille M finns så känns det som att det vore så bra och lägligt att köra hemma. 
Sagt och gjort pallrade jag mig igår ner då jag fick 45min för mig själv...hoppade upp på cykeln och körde. Otroligt skönt att verkligen svettas och rensa skallen! 
Men frågan kvarstår, skulle jag köra oftare här hemma om gymmet vore iordning? 

1 kommentar:

  1. Klart ni ska fixa gymmet! Det är grymt att ha en liten filial när man har ont om tid! Fram med dammvippan :) Kram

    SvaraRadera