tisdag 7 januari 2014

Har jag sagt att jag gillar kaffe!?

Har någon kunnat missa att jag gillar kaffe, jättemycket och rent ut sagt älskar gott kaffe. 
Att vara ute på vägarna och åka bil under helgerna har inte direkt gjort att det blivit mindre kaffedrickande men alla koppar har inte varit av den godaste sorten...men ibland är det näst bästa bra nog! 
Tyvärr verkar det som att min kaffemaskin här hemma också har lagt av!? Hm det blir till att skramla ihop de sista snåpengarna och investera i en ny.... TUR är att Fia inte har haft så mycket julledighet så att jag har kunnat få gokaffe  på Sofia i Parken! 
Fia som nu inte bara är "kaffe gudinna" utan nu även kändis...i Stängnäs Kuriren kunde man läsa om hennes satsning både på fiket och på tyngdlyftningen. 

Hon är grym den där Sofia Enocsson Rito!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar