måndag 20 januari 2014

Träningslycka!

Efter helgens inspiration från alla möjliga håll så var jag rejält sugen på att komma igång med träningsveckan och den startade på bästa sätt. 
Idag genomförde jag ett helt tyngdlyftningspass, underbart lyckligt! Med mycket hjälp från sambo och vänner (TACK ni är bäst!) som agerade både barnpassare och påhejare så kunde jag köra ett bra pass tillsammans med super Fia. Hon bestämde övningar och vikter och jag bestämde tempot, blev alltså ett perfekt pass för dagen. 
Ryck från hängande (ovan knä för mig, under knä för Fia), ryckdrag häng uk, push press och knäböj bak. 
Fick faktiskt även in lite allmänfys efteråt också - utfall med kettelbells, spänsthopp med stång och chins. 
Barnvagnspromenaden hem från träningslokalen gjordes med något stumma ben men med ett stort leende på läpparna - att man kan bli så glad över att träna!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar