tisdag 21 januari 2014

Tuff - tuffare - Toughest

Tuff brud i lyxförpackning, knappast! Tuff brud, nja!? Dags att tuffa till mig, Jajjemän!
Ibland blir jag sugen på att göra saker som jag aldrig gjort förut, saker som jag skulle vilja kunna men inte kan, saker som andra alltid verkar våga testa och överleva men som jag väljer att bara drömma om. Men nu jäklar gäller det att få tummen ur och ta tjuren vid hornen och tuffa till mig...jag blev inspirerad av en väns länk på Facebook och tänkte precis som alltid - Kul grej men inget för mig.
Men den här gången hängde den där länken kvar i huvudet och hade liksom planterat sig och slagit rot där inne. När jag dag och natt (ja man är vaken och tänker mycket på nätterna när man har en liten!) vridit och vänt på tankarna så insåg jag att den här gången ville jag nog försöka...men vågar jag!?
Jag tänkte att  för att det verkligen skulle bli av så behöver jag någon med mig, någon som kan både peppa och pusha. Till sist tog jag mod till mig och "lätta mitt hjärta" för hon som lagt ut länken på Facebook.
Hon som så många gånger förr varit mitt bollplank vid motivationsdippar, graviditetsträningsförvirring och plötslig prestationsångest. Hon som kan peppa och motivera en gråsten att hoppa från tian, hon som är en tuff brud i lyxförpackning som inte bangar för att testa nya saker.-Josefin Brander.
Henne var det inte svårt att få med på noterna så nu är det bestämt. Den 18 oktober står hon och jag på startlinjen till Toughest race - Göteborg.
Kanske världens längsta hinderbana, 8 km löpning och 40 hinder skall avverkas. Kanske det tuffaste vi två galna småbarnsmammor någonsin gjort men vi är rejält laddade inför utmaningen och träningen mot målet kommer du såklart att följa både här i min och i Jossans blogg
Jossan 111kg och jag 112 kg i stöt, kanske inte direkt till vår fördel just nu!?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar