onsdag 1 januari 2014

Välkommen 2014!

Äntligen är det här, det nya året - 2014. Nytt år, nya mål, nya drömmar och nya utmaningar. Jag älskar det! 
Gårdagen - Nyårsafton blev den lugnaste nyårsaftonen på bra många år. Vid tolvslaget stod jag vid sovrumsfönstret i pjamas och tittade ut på alla fyrverkerier som lyste upp himlen och sneglade samtidigt på mannen min som stod bredvid och på världens sötaste unge som sov lugnt och fridfullt i sin säng trots blixtrar och dunder runt omkring oss. 
Just där och då kom jag på att jag inte kan önska mig något mer... kan 2014 verkligen toppa 2013? 
Skall jag kanske skita i de nyårslöften, önskningar och mål för 2014 som jag samlat på mig de senaste veckorna!? Enligt fortune cookien jag fick vid lunchen igår så kanske det är det smartaste...
...men bromsa är inte riktigt min grej. 
Se upp 2014 här kommer jag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar