fredag 7 februari 2014

Fredagsmys - fredagsfys

Vad mycket lite inspiration och en mycket hjälpande hand kan göra för humöret. Är just nu i detta troligtvis den lyckligaste av de lyckligaste. 
I helgen är det landslagsläger för det Svenska Tyngdlyftningslandslaget här på min hemmaplan - Eskilstuna och ASK. Inte för att just det berör mig mer än att min kära sambo kommer jobba hela helgen och kommer vara upptagen med att hjälpa de fyra bästa herrarna och fyra bästa damerna till bra lyft och bra träning. 
Men min plan (och det verkar redan funka) är att deras energi och lyftglädje skall spilla över lite på mig, så jag kommer smyga mig in i lokalen och köra på jag med....så gott det går. 
Nu i kväll var det dags för samling och helgens första pass för landslaget och likaså för mig och Fia. 
Fia är världens bästa och bara tack vare henne så kunde jag köra ett helt lyftpass idag. Lyckligt! Hon är sååå underbar och bara tar lilla M i famnen och säger åt mig att köra direkt efter att hon lyft. Och så går lillen mellan oss, mellan lyft, set och övning. 
Det blev ett bra pass med styrkeryck, ryck, ryckmark och knäböjfram på helt okey vikter. Jag följde idag Fias program och hennes siffror, passar mig alldeles utmärkt i dagsläget. Betyder att jag ligger på nivån ca 70% av mitt max och det räcker för tillfället alldeles utmärkt. Om jag får fler träningspass som idag lite oftare så kommer jag kunna stegra belastningen och klättra upp till 80%, 90% och 100% så småningom. Kanske till och med knuffa upp 100% ytterligare högre....den som lever får se. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar