måndag 17 februari 2014

Grisbenen har ersatts av två små kultingar!

Efter lördagens tävlingar i Uppsala så blev jag som sagt väldigt sugen på tyngdlyftning. Som tur var blev Carita kvar i Eskilstuna tills idag så det blev ett miniläger för ASK-tjerna och en hel del träning för min del också. Lyckligt! 
Två tyngdlyftningspass på två dagar tillsammans med Fia, jättekul men oj oj oj vad det är jobbigt att träna tyngdlyftning! Jag konstaterar att det inte bara är styrkan som försvunnit utan även orken och konditionen för att träna hårda och intensiva styrkepass. Svetten sprutade och hjärtat bultade hårt! 
Det sämsta är ändå att jag är så klen i benen nu för tiden, jättetungt att bara resa mig upp från sitt i ryck och stöt. Puh! De så kallade grisbenen (ett klassiskt och positivt uttryck för starka ben!) har ersatts av två små skära kultingar....aj aj aj!
Att följa med på Fias pass idag med 40 reps knäböj, uppdelat på femmor och sexor, på en för henne lätt vikt var inte direkt någon lätt match. Jag fick faktiskt släppa två reps i de två sista seten. Tungt både för benen och för huvudet! 
Min nya fina T-shirt från Lyftarshopen.se piggar dock upp! 

1 kommentar:

  1. Det är bara nu,snart är du starkare än någonsin! Fin fin t-shirt! Vill mä ha :)


    Kramar

    SvaraRadera