tisdag 4 februari 2014

Kan en gråsten flyta?

Nej inte så jättebra...ännu mindre kan den göra chins, dips eller klättra i rep. Det är nämligen ungefär så jag känner mig när jag försöker förflytta min egna kroppsvikt, som en gråsten - tung, klumpig och kantig. Men skam den som ger sig! 
Gårdagens pass blev ett "kläng-pass" med hela familjen på Eskikstuna Crossfitbox. 
Chins, dips, handstående och repklättring. Det blir inte så många reps per set och inte så djupa eller stora rörelser...än! Antar att jag måste börja hitta de rätta musklerna och rörelsemönstrena innan jag kan börja köra riktig träning med dessa övningar. För träna på detta måste jag verkligen göra för att klara mig igenom utmaningen i oktober, annars lär jag mer eller mindre få ta alla straffrundor. Måste alltså bli mycket starkare! 
Alternativt att kapa ett ben eller två för att bli lättare och på så sätt få det enklare föreslog jag när jag beklagade mig och försökte få tips hos min toughest-syster, Jossan. Det tyckte dock inte hon var någon bra ide eftersom jag kanske skulle kunna behöva dem för att klara löpningen, utan att jag helt enkelt skall hänga i. 
Säger hon som är stark som en oxe och nu även "tjuvtränar" med armbrytning ;)
Men jag skall hänga i och framåt sommaren kommer jag hänga och slänga som en apa i ringar, nät och lianer. Räkna med det. 
Pepp SMS- hjälper alltid! 👊

1 kommentar:

  1. Du är väl för go du! Det kommer gå jättebra och stressa inte :) Det är gott om tid, dessutom har du annat att träna på. Jag mina pom-poms klara .. ;) Kram goding!

    SvaraRadera