tisdag 25 februari 2014

Motionerade med olympier

Idag hade jag äran att träna med en olympier....Jocke Nolsjö, den forne storlyftaren som numera är mest känd som Eurosports duktiga och omtyckta tyngdlyftnings-kommentator! 
Eller som han själv sa, visst skall vi motionera lite och det är väl egentligen mer rätt ord även för mina fysiska aktiviteter...motion för kroppen och inte minst för själen. 
Hur som helst så är han en otroligt härlig människa som verkligen sprudlar av energi samtidigt som han utstrålar ett enormt lugn. Att han älskar idrotten tyngdlyftning det går heller inte att missa, att "motionera" med frivändning, drag och knäböj är väl ett bevis på det och ett annat att han bara intresserat dyker upp när landslaget ligger på träningsläger för att han vill se dagens landslagslyftare. 

Att han sedan ville dela stång och podie och snacka skit med mig fick mig att känna mig lite extra privilegierad. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar