onsdag 26 februari 2014

Önskar jag vore 20 år igen

Idag träffade jag och tränade jag med ytterligare två olympier. Två av Sveriges bästa dambrottate Jenny Fransson och Sofia Mattsson var inbjudna till lägret här i Halmstad för att hålla föreläsning och inspirera tyngdlyftarna. Före föreläsningen så var de ombytta och med och körde i träningslokalen. Några som är mer vältränade än dessa två tjejer får man leta efter, trots att Jenny är nyopererad i sitt knä så är hon i grym form och har som alltid en dunderfysik. 
Ända sedan jag träffade dessa två tjejer och deras landslagskamrater på träningsläger i Sydafrika 2008 har de varit mina idoler och förebilder...
Den resa dessa tjejer har gjort och är mitt uppe i är helt beundransvärt. Att höra deras föreläsning om vad som gjort dem framgångsrika i en liten idrott med små resurser får mig att vilja vara 20 år igen och precis på väg att starta min karriär. Vilka inspiratörer och vilken jäklar anamma de har i sig! 
Snälla du där ute som har talangen och förutsättningar för att bli bäst i världen i din idrott, du som bara skall göra "det där först", du som skall testa lite och se  om det blir något...sätt i gång och ta chansen, ta eget ansvar för din karriär och våga satsa, våga drömma och våga vinn! 
För mig är det för sent....

1 kommentar: