fredag 14 februari 2014

Proteinmuffins

Ungefär massor av gånger per dag blir jag sugen på något gott till kaffet, men jag har lovat mig själv att jag skall hålla mig på mattan och att det nu bara finns utrymme för riktiga sötsaker en gång i veckan. 
Tyvärr så lyssnar inte sötsugstarmen på det örat och den försöker på alla sätt och vis att luras och fintas...därav alla försök till att hitta nyttiga(re) godsaker. För ett tag sedan snickrade jag ihop helt okey chokladbollar på kvarg och den veckan försökte jag mig på proteinmuffins. Muffins på äggvita, proteinpulver, kvarg och bakpulver. Jag hade inget naturellprotein hemma men tog i stället Strenghts underbart goda vanilj/blåbärs protein. 
Muffinsen (eller muffinsarna som låter roligare) blev bleka och påminde inte direkt om muffins. De påminde mer om ostkaka men smakade gott och mättade rejält. Det blev extra gott när jag testade och åt en tillsammans med vaniljkvarg...ett helt okey mellanmål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar