söndag 9 februari 2014

Välkommen träningsvärk och ömma händer

Underbar känsla av träningsvärk i exakt hela kroppen, från nackhåren till hålfoten och ömma ömsande händer efter två grymt bra tyngdlyftningspass i helgen. Fredagens lycko-träning följdes upp med ännu ett lyckligt och bra pass i går tillsammans med Fia och "tillsammans" med landslaget (wannabee!)...ja eller i samma lokal på samma tid som landslaget. 
Gick återigen efter Fias program och på hennes vikter och på detta pass var det toppning i ryck och stöt för Fia och eftersom hon, det lilla goa krutpaketet, börjar bli rejält stark och lyfta effektivt så fick även jag ladda på rejält för att hänga på. Fia persade i ryck, klarade 61kg men var ytterst nära på 63kg. Jag satte 63kg och med det nytt årsbästa. Tjo! 
I stöt var hon uppe och tangerade pers på 76kg och nära, nära på 80kg. 80kg kom snällt med upp för min del och jag blev bara tvungen att även testa på 90kg och en aning förvånande så smackade jag dit det lätt också. Tjoho! 
Det lyckligaste ändå är att det faktiskt känns rätt bra att lyfta igen, i går fanns det ett flyt och en rytm i lyftningen som jag inte vet om jag kännt tidigare. 
Det här med ett uppehåll och barnafödande kanske inte var så dumt ändå!? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar