onsdag 19 februari 2014

Vem blir stark till pling plong- och julmusik?

Märklig känsla på gymmet idag, helt ensam i lyftarlokalen och pling plong-(sådan musik som de spelar på spa) och julmusik strömmande, om vartannat, ur högtalarna. Hade jag missat något? 
Försökte trots de lite halvtaskiga förutsättningarna att intala mig att jag är stark och att allt är bättre än inget och tog bara tag i passet, stången och vikterna. Lyckades faktiskt finta bort mig själv och fick ihop rätt bra träning ändå. Hann inte riktigt med allt som jag planerat på grund av att jag idag som sagt var helt utan "barnpassare" och inte heller lyckades övertyga lilla M om att det verkligen var kul att ligga på golvet, i rosa hörselkåpor och roa sig själv. Eller så var det den usla spellistan som han ledsnade ur på!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar