måndag 17 mars 2014

Älskar måndagar!

Det är måndag och jag har ingen som helst måndagsångest utan tvärtom. Måndagar är en av veckans bästa dagar och något som jag ser fram emot massor. 
Måndag är en bra dag för då är Fia ledig och kommer in till Eskilstuna och tränar med mig under dagen, så även denna måndag. Efter några koppar kaffe och lite soffhäng kom vi iväg och körde ett lyftpass på ASK, det var lite segt och motigt men det var kul att lyfta igen. Efter helgens serieomgång där ASK-tjejerna lyfte hur bra som helst så kan jag inte bli annat än inspirerad och sugen :) 
Jag körde ryckknäböj, ryck, knäböj fram och pushpress på lagom lätta vikter...kände dock snabbt efter passet att de vikterna räckte gott och väl! 

På kvällen gjorde jag även något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, (men som  Fia lurat med mig på) packade in mig själv, lilla M och vagnen och åkte till Strängnäs. Där mötte vi upp Fia och hängde på en löpargrupp (B.A.B.Y Runners Team Strängnäs) och var ute och sprang med ett gäng otroligt pigga, glada och duktiga tjejer i 60min, det var jogg blandat med 200m intervaller och styrkeövningar i form av utfall+upphopp (skönt efter lyftpasset!?)  
Jag gillar ju egentligen inte att springa, tycker mest att det gör ont och att jag är för tung för att dra runt mig själv men det här var faktiskt kul och jag blev lite smått imponerad av mig själv att jag faktiskt pallade att hänga på trots att jag sprang med vagn och allt. Att vara ett team är peppande och med så underbara ledare som Jossan och Anni så kan det inte bli annat än bra! Jag hoppas att detta faktiskt blir en av mina bra måndagsrutiner. 
Så inte konstigt att jag älskar måndagar va!? 
(Fråga mig i morgon om jag är lika nöjd) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar