tisdag 4 mars 2014

Borta bra men hemma bäst!?

Åter hemma i Eskilstuna och vardagen igen, både skönt och lite tråkigt. Det är ju rätt skönt att vara hemifrån, bo på hotell och få allt serverat och inte behöva tänka på vardagliga saker som matlagning, städning och tvätt. 
Fast samtidigt är det ju underbart att vara hemma igen och sova i egen säng, plocka mat ur kylen när man vill och slänga in en tvätt i maskinen och plocka kläder direkt från garderoben...alltså bara njuta av skön vanlig vardag. 
Igår var det en sådan där vanlig måndag med träning tillsammans med Fia, det bästa sättet att starta veckan på! 
Jag har tjatat till mig ett träningsprogram från min kära fästman (känner att jag måste bygga upp någon slags grundform och hyffsad lägstanivå innan jag kan be supercoach G om hjälp igen!) och har fått ett kom i gång ABC-program som jag börjat köra. Verkar som jag fått så jag tiger ett tag....gulp vad jobbigt det är att träna tyngdlyftning och speciellt när det är mångreppare i såväl lyft- som styrkeövningar. Tior i knäböj är skitjobbigt...men helt klart vad jag behöver! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar