torsdag 27 mars 2014

Inga jäkla promenadskor!

Efter måndagens löpträning så beslutade jag mig för att unna mig och investera i ett par nya löparskor. Sagt och gjort så slog jag till och bröt mitt shoppingförbud (nödvändiga saker som mat, blöjor till lilla M, lördagsgodis och löparskor måste väl ändå räknas bort från förbudet!?) och slog till på ett par asics Nimbus super turbo extra allt. 
Jag gillar skarpt asics joggingskor, har nött ut bra många under alla friidrottsår, det känns lite som att stoppa foten i en dunkudde och samtidigt studsa fram som en fjäder. Bra känsla! 
Var grymt nöjd och messade snabbt över bild på dem till Fia som jag tränar med (både tyngdlyftning och måndagslöpning) för att hetsa stämningen inför nästa måndagslöpning och till bästa vännen A för att få sympatier och förståelse för mitt "regelbrott". Båda svarade tumme upp och heja dig! 
Nöjd och belåten satt jag med skorna i soffan och fortsatte kaxigt konversationen med F om att jag nog borde gå in dom och ta en promenad i det fina vädret. Det kändes just då och där precis lagom...men F svarade i blixtsnabbt - det är väl inga jäkla promenadskor du köpt! Ut och spring med dig!
Kaffet i vrångstrupen och en spark i röven, ord och inga visor. Det var bara att byta om från mjukis mysbrallan till löpar tightsen och dra ut och testa LÖPARSKORNA. 
Det blev en rätt bra runda runt Eskilstuna längst Ån, varvade löpning med gång under 60 minuter och hann trots tunga ben, tung vagn och tung andning även njuta av det fina vädret....och mina nya fina skor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar