måndag 24 mars 2014

Stumma men lyckliga ben!

Jösses vad fort tiden går, redan en vecka sedan jag skrev senast....inte för att det inte hänt något, det har hänt massor av roliga och bra saker. Det har ju en tendens till att göra det under en helt vanlig vecka. 
Faktiskt har jag följt upp förra super måndagen med många bra och roliga träningspass, tyvärr kom det lite snö några dagar och halvt storm några dagar vilket gjorde utomhusträningarna och promenaderna lite mindre roliga. Som tur var så har flera tyngdlyftare (Carita, Oskar, Viktor, Fredrik och Jossan) kommit på besök och legat på mini-läger här i stan och det har varit fullt drag i lokalen så det har varit helt okey att vara i källarlokalen på ASK medan vädret skärpte till sig. 
Som sagt så var det måndag i dag igen... och full fart på träning med Fia.  
Tyngdlyftning på förmiddagen och löpning på kvällen. 
Eftersom ni säkert fortfarande är skeptiska till att jag faktiskt är med i en löpgrupp så lägger jag här ut bildbevis....
Här ser ni klart och tydligt (eller!?) mig och Fia som laddar inför 6 x 300m intervallerna. Eller i allafall våra reflexvästar. 
En lång, tung, svettig men väldigt kul måndag....börjar känns en viss trötthet i benen redan, hur blir det i morgon tro!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar