söndag 13 april 2014

Besiktigad och invägd

Som sagt nu är det nya tider...nya (mål)tider- härliga tider !?
Träffade Jenny Olsson (TräningsCoachen) i torsdags för min första "besiktning" och invägning och kostplanering. När man väl står där på vågen och när hon klämmer med sin "fett mätnings klo" på mage, sida, lår mm så känner man sig varken snygg, smärt eller särskilt "fit", men det är bara att bita ihop och intala sig att detta bara är ett utgångsläge, startpunkt.
Glädjande kunde jag konstatera att jag i alla fall blivit av med alla gravidkilon och tillbaka på samma vikt som före graviditeten, mindre glädjande kan jag även konstatera att det dock finns kvar en hel del fett runt midjan....liksom en badring som krupit sig på. Hm, alltså har några kilo muskler smugit i väg och blivit fett. Har aldrig tidigare gjort någon fettmätning så jag vet inte vad jag tidigare legat på men nu är i alla fall utgångsläget 17,95% fett på en 88kg kropp. 
Efter mätning, vägning, kostutfrågning och samtal om mål och drömmar så kom vi fram till en plan och jag fick med mig ett kostupplägg och ny inspiration. Nu blir  det andra bullar....eller inga bullar alls!? Som tur är lever de fria lördagarna kvar så då kommer jag fortsätta att leva ut mina gotte-drömmar. 
Sa jag förresten att Jenny själv är rätt tränad och disiplinerad? Hon tävlar i Womens Physique och för någon vecka sedan dunkade hon in en seger vid Battle of Scandinavia ....i den här formen. 


Ingen badring kring höfterna där inte! Bilden är lånad från Jennys hemsida www.jennyphysique.com
Hittar henne gör du på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar