lördag 19 april 2014

En vecka avklarad

Första veckan genomförd, eller första lilla myrsteget taget, och jag känner mig inte alltför knäckt över den ändrade kosten och ännu ligger Jenny på plussidan. Det har såklart varit en omställning och betydligt färre mackor än vad jag annars skulle ha tryckt i mig men jag är vid gott mod, inte mer hungrig än vanligt och motstått allt sötsug och alla impulser att slänga i mig något onyttigt. Nu står allt upplistat svart på vitt och det är bara att hålla sig till det. Enkelt! (eller hur?)
Ändå måste jag erkänna att jag testades rejält när jag storhandlade i torsdags och förberedde inför påsken....att handla god mat, gott bröd och massor av påskgodis utan att provsmaka, att baka kladdkaka utan att slicka varken slickepott eller skål, att ha kyl, frys och skafferi överfyllda har varit tufft. 
Men som tur är så är det nu både lördag och påskafton och idag mina vänner kommer jag inte ens snegla åt Jennys kostprogram utan bara njuta av god mat och de överfyllda påskäggen tillsammans med familj och vänner. 
Sen får vi inte glömma att världens bästa syster, nämligen min, fyller år idag....det måste också firas som sig börs med kaffe och tårta. Grattis älskade syster yster!
Nu börjar vi dagen med en ostmacka, eller två, eller....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar