söndag 27 april 2014

Hoppa(s) lite mer

Tränade ett pass tyngdlyftning med Fia igen och fick tillbaka hoppet, försökte ignorera vikten på stången och bara köra på med lagom passande vikter för att sätta alla lyft bra och försökte tänka på att göra rätt. Jobba på de saker som behöver bli bättre och nötte bara på med ryckknäböj, ryckkombination, knäböj och hopp helt efter programmet. Det verkade faktiskt vara en bra plan för passet gick bra och hoppet om att komma i form igen lever. Det kanske tar lite längre tid än vad jag tidigare tyckt vara okey, men nu känns det som att det kommer när det kommer. 
Förutom att programövningarna gick bra, till och med den avslutande övningen - blandade hopp, så fick jag även tid med att köra lite allmänfys i form av rygg, mage och chins. 
Min chinsutmaning med att öka med 1 chins i veckan går fortfarande framåt, från att knappt klara en strikt chins så klarade jag nu 7st. Det tar sig och målet att göra 10 strikta chins verkar vara inom räckhåll...alltid något även om jag varje vecka blir förnedrad av chinsdrottningen Fia som lätt smackar upp tio, femton strikta chins som om det inte vore ett dugg jobbigt....men vänta bara, om några veckor är jag i kapp!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar