onsdag 30 april 2014

Mer krut i benen men inte tillräckligt

Dagens pass inleddes med knäböj fram, en av de övningar som jag brukar gilla och brukar vara rätt stark i men som nu den senaste tiden har varit ett helsike. Idag fick jag dock tillbaka lite av den gamla goa känslan och "goheten" och kom återigen äntligen upp och repsade på vikt över 100kg. 
Tumme upp för det och även tumme upp för mina nya fina rosa handledslindor som invigdes idag. Tusen tack Lyftarshopen och Strength! Fick ett par tidigare som jag inte kunde ha på grund av de var felsydda....
...inget som Fia och hennes handleder stördes av alls så nu har hon ett rejält lager med handledslindor. Lär räcka ett tag!? 

Fortsättningen av passet gick också ganska bra, ända till de två sista seten i ryck. 
Efter en massa knäböj fram och ännu fler ryck från hängande så avslutades passet med ryck från golv. Skönt att avsluta med fulla ryck men tyvärr fick jag lite "återfall" i sista settet som var sex singlar (6x1). Jag bestämde mig för att höja vikten efter varje lyft och hamnade i lyft fem och sex på en vikt som borde vara pisslätt men som nu för tiden är rätt knepig....framförallt med trötta och redan klena ben. Det blev två bra försök där jag satt med vikten och försökte balansera in den men tappade båda framåt.
Fia utdelade direkt straff, jag skulle ju följa programmet och gå "lagom" tungt och klara lyften - ajabaja! Det blev tjugo upphopp på plint som straff. 
Är huvudet dumt får kroppen lida! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar