torsdag 24 april 2014

Pyspunka

Jag tror att jag sprungit på rejäl pyspunka.
Ni vet när man tar fram cykeln ur förrådet, sugen som tusan på att cykla, efter den långa kalla vintern och konstaterar att luften är slut i båda däcken och hur mycket man än pumpar i luft så pyser det ändå ut för däcket och slangen har stått still för länge, torkat och spruckit. Underhållet har varit för dåligt!
 
Just i det skicket är jag nu, entusiastiskt drog jag igång med lite träning (drog fram cykeln ur det mörka förrådet) och kände mig mer än någonsin sugen på att lyfta vikter igen. Som en käftsmäll upptäckte jag snabbt att mycket styrka har försvunnit, framförallt i benen och i bålen. Små vikter på stången har blivit jättetunga, och kommer jag väl under dem så är det ett helsicke att resa sig.  Inte alls konstigt jag vet men ändå jobbigt att inse att jag faktiskt är riktigt riktigt klen, att jag "torkat och spruckit" på grund av för dåligt underhåll... SUCK!
Som tur är så har jag världen bästa Coach Gunnar som bestämde att nu var det dags för mig att få nytt träningsprogram. Dags att lappa igen där hålen sitter för att få hjulen att snurra igen...förr eller senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar