onsdag 2 april 2014

Sol ute - sol inne...

...sol i hjärta- sol i sinne! Klockan är framvriden och äntligen är sommartiden här med ljusare och längre dagar. Det känns i alla fall som att dagarna blir längre när ljuset håller emot mörkret på kvällarna. Och allt blir så mycket lättare, i alla fall för ett riktigt sommarbarn som jag. Sol ute, sol inne - sol i hjärtat, sol i sinne...det stämmer verkligen på mig. Jag liksom vaknar upp ur min vinterdvala i samma takt som våren och leendet blir bara större och större och bekymren mindre och mindre ju ljusare och varmare dagarna blir. 
I måndags sprang vi hela passet på timmen i dagsljus och jag tror faktiskt att det kändes lite lättare, även om själva passet var rätt tungt med lååånga intervaller (ledarna påstod att det var 400m långa intervaller, jag säger minst 500m!) varvat med allmänfys som utfall, indianhopp, benspark och rygglyft och inte nog med det så var det bara uppförsbacke på "hemvägen". Som tur var så var det ljust! 
Foto: Josefine Thunborg 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar