onsdag 7 maj 2014

Äntligen träning med Coach G

Äntligen blev det träning med Coach G. Första kom-igång programmet avslutades ju i lördags så nu har jag fått ett mer traditionellt, men ändå med lite "Cilla-justeringar", tyngdlyftningsprogram som jag kickat igång. 
Första passet körde jag ensamt i måndags men till dagens pass hade jag äntligen äran att få köra tillsammans med Coach G. Inte för att jag blev så mycket starkare för det men jag fick pekpinnar om att hålla tekniken och lyfta korrekt....men det är svårt. Jag vet att jag tjatar om det men dessa KLENA och oexplosiva ben gör mig ont. Jag orkar inte ligga rätt eller ligga på och det känns som att lyfta i sirap. 
Men det var bara att bita ihop och kämpa på med passet som innehöll styrkevändningar+överstöt, sittvändning+knäböj fram och överstöt ställning. Det blev ett bra pass där benen och huvudet fick jobba hårt i de två första övningarna. 
Må någon vänlig tyngdlyftningsgud höra min bön om att få bara lite power i benen igen. 
Allt skulle bli så mycket bättre och framförallt lättare då! I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar