lördag 3 maj 2014

Färdiglappat

Idag avverkades sista passet på "lappa och laga" programmet som jag kört de senaste veckorna. Färdiglappat vet jag inte om jag kan erkänna att jag känner mig men jag känner mig helt klart bättre än innan programmet så några av alla hål har täckts över. 
Inför dagens pass var jag taggad på att göra just det sista passet på programmet, få det gjort och komma vidare. När jag väl klev in i en öde och tyst träningslokal kändes det inte lika uppiggande. 
Idag körde jag på Bosön eftersom Tyngdlyftningslandslaget har läger här just denna helg (mer om det i kommande inlägg) och vår "nomadfamilj" är posterade här under helgen. 
Jag körde direkt efter lunch när landslagslyftarna hade vila mellan sina pass och fick hela lokalen näst intill helt för mig själv....vilket som sagt inte var direkt motivationshöjande. Som tur var så hade jag lurat ut Josefin Bark till ön så helt ensam var jag inte. 
Jossan körde på med sitt och jag med mitt, jag stånkade och Jossan skrek - skärpning, det är för lätt. Höj vikten! 
Puh, ingen idé att skylla på motivationsbrist eller sömnbrist, bara att lyda. Den kvinnan säger man inte emot! 
Passet blev ett bra pass med vändningar, pushpress+överstöt och stötmark.
Gick till och med upp på tangerat rekord i pushpress 90kg men bommade precis (men efterföljande stötarna gick mycket lätt) så fick nöja mig med 85kg i PP idag. 
Överkroppen och stötarna känns faktiskt mycket bra men det är det där med de klena benen som gör att lyften fortfarande känns sååå tunga. 
Men men...nu är jag igenom första programmet. I morgon kommer nytt i inboxen. Spännande! 
Tills dess fortsätter jag att trycka i mig lördagsgodis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar