fredag 30 maj 2014

Fredagsfys

Mannen har åkt till Norge för att coacha landslagslyftarna på Nordiska Mästerskspen som avgörs i Norska Vigrestad i morgon lördag 31/5. Jag kvar hemma och själv hemma brukar betyda ingen träning, men nu har min kära mor och far kommit till undsättning och assisterat mig på hemmaplan och ställde snällt upp som barnvakt några timmar idag så jag kunde kila ner till ASK och träna ett pass. 
Älskade föräldrar!!! 
Jag trodde att jag mer eller mindre skulle vara ensam i lokalen en fredags kväll, men oj vad fel jag hade. Det var full fart i hallen...många tyngdlyftare som valde fredagsfys i stället för fredagsmys. 
Dagens pass bestod av ryck från midja, ryck, knäböj bak och hopp. Jag trodde eller i alla fall hoppades på att jag skulle vara lite fräsch i kroppen efter gårdagens vila men jag vet inte riktigt om det var så. Det kändes ganska bra men de här jäkla rycken strular ju hela tiden....jag tycker att jag gör rätt och att vikterna borde hamna rätt men SUCK...bara att kämpa vidare. 
Trägen vinner! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar