fredag 16 maj 2014

Full rulle

På Fitnessgalan förra helgen införskaffade jag mig min alldeles egna foamroller - en rosa, lagom hård och till ett alldeles lagom pris 200kr. 
När jag kom hem och öppnade den så stank den starkt av lim och plast så den åkte ut på altan i väntan på att den skulle skärpa till sig och lukta mindre. 
Redan samma kväll började det regna och har typ gjort så i en vecka så det där med att rulla på den har inte riktigt blivit aktuellt...förrän idag. 
Idag sken solen så dörrarna till altanen slogs upp igen och vi strömmade ut (hur nu två vuxna och en liten kan strömma, men men) och medan J satt på trappen och njöt av morgonkaffet och lilla M återigen noggrant uppräckte varje litet hörn av altanen så körde jag mitt premiärrullande på min nu mera välluftade och välsköljda foamroller. 
Varken skönt eller vidare värst roligt men säkert mycket välbehövligt för stramt och ömt var det. 
Kanske kan bli en ny morgonrutin? I alla fall mornar när solen skiner... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar