söndag 11 maj 2014

Ganska grå dag överlag

Lördagen var en grådaskig dag och förblev så på många plan tyvärr. Här hemma var det sjukstuga då sambon fortfarande är hängig och inte riktigt frisk och vilket aldrig är roligt, jag försökte både få mina planerade planer genomförda och samtidigt styra om så att de skulle passa in med resten av familjens. 
Jag hittade i alla fall en liten lucka och sprintade i väg för att träna. Det var tvunget att bli ett snabbpass och det blev verkligen ett speedat pass. Jag hade ju programmet och jag visste att det egentligen tar mig mellan 90-120 minuter att bränna igenom ett sådantpass i bra tempo men nu var dealen max 90 minuter dörr till dörr. 
Uppvärmningen blev uppskruvad värme och volym på radion i bilen, påslagen sätesvärmaren såklart. Jogg från parkering till lyftarlokalen, mjukning och skobyte i samma veva som knäskydd och lindor åkte på. 
Lite lätt och snabb kom-igång med tomstång och sedan var det bara att klova på och köra. Ryck midja, ryck och knäböj. 
Såklart gick inte passet något vidare bra, dels har jag hamnat i ett "grubblarläge" i min ryckteknik där jag återigen är ute och fladdrar med både röv i starten och stången för långt från kroppen och allt blir snortungt och hamnar på framkant. 
Skulle behöva ett lugnt teknikpass med Coach G för att hitta rätt men idag fanns varken Coach eller tiden så jag dunkade på och försökte klara programmet med alla lyft och vikter ändå. Och dels hade jag som sagt knappt tid för funderingar eller återhämtning mellan setten så vilan blev mer eller mindre bara att klova om stången till nästa set och vikt. 
Vet inte om ett sånt här pass gör någon som helst nytta men jag körde det och i hjärtat känns det bra att jag fått till mina tre lyftpass även denna vecka...hade nog varit mer stressad och frustrerad om det inte blivit av alls. 

Efter världsrekord i snabbträning så gick resten av dagen i ett mer behagligt tempo. Jag tog lilleman hemifrån så att sjuklingen skulle få lite lugn och ro och åkte till Sofia i Parken i Strängnäs och hängde med Fia, Johan och ungefär resten av hela Strängnäs befolkning som var ute på Kulturfest som Kultur Strängnäs bjöd på. Hos Sofia i Parken bjöds det på live musik av olika lokala förmågor hela dagen.... 
Även om det var trevligt med musik till kaffet så var jag ju såklart kakorna ändå det bästa! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar