lördag 10 maj 2014

Hur går dieten?

Skulle ni fråga precis just nu när jag ligger i soffan och flåsar med uppblåst mage efter att ha käkat fredagsmiddag med makaronipudding, ostmackor och tiramisu, så skulle jag direkt svara som den rosa fågeln. 
Men faktiskt så går dieten, kostplaneringen bra. Det känns som jag kommit in i rutinerna och förberedda matlådor för lunch, middag och mellanmål är ju på så många sätt bra. Det är smidigt och när det väl är dags att äta eller att hungern slår in då går det snabbt att värma lådan. Toppen! 
Veckorna rullar på och det har redan gått fyra veckor och siffrorna på vågen tickar sakta men säkert åt rätt håll...förhoppningsvis når jag mitt mål lagom till min födelsedag!? 
Men imorgon är det lördag (utan mina fria lördagar skulle det aldrig gå) och då skall jag inte ens titta åt matlådorna, broccolin eller vågen. Galet jag vet men helt enligt Jennys order! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar