lördag 17 maj 2014

Lag SM silver till ASK tjejerna

Idag avgjordes lag-SM finalen i tyngdlyftning i Örebro. Slaget stod mellan Allmänna SK, Mossebergs AK, Örebro KK och Stockholms AK och på pappret såg det ut att kunna bli en bra fight om medaljerna. 
ASK vann serien och sågs av några som favoriter medan Mosseberg aldrig riktigt gått för fullt i serien och har vunnit alla lagfinaler i modern tid och enligt mig var de stora favoriterna. 
Mosseberg vann även denna finalen (669p) och får äga titeln ännu ett år, men ASK krigade på bra och gjorde sin bästa lagtävling någonsin genom att skramla ihop 641p och tog silver. Grattis tjejer! 
Bronset gick till SAK (562p) och Örebro fyra (547p). 
Nöjda tjejer -Amanda, Carita och Sofia

Det var en bra och spännande tävling att följa men det hade ju såklart varit roligare att vara med och lyfta...det är alltid roligare att tävla än att heja på. 
Silverlaget med coacher och maskot. 

Ett tag var planen att jag skulle vara med och lyfta idag men så blev det inte, jag gjorde en tävling den 12 maj (utan licens) samtidigt som omgång 4 gick på hemmaplan i Eskilstuna. Där gjorde jag 71-100 och 192poäng...inget lag-SM och ingen tävling i dag för min del men jag kommer att tävla nästa helg i Stockholm för att försöka kvala till sommarens SM tävlingar i Borås. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar