onsdag 28 maj 2014

Nu jäklar...

Nu är det mindre än fem veckor kvar till SM-tävlingarna i Borås. Igår var det exakt fem veckor så nu är det bara att ladda om kanonerna och köra på. Eller som Coach G kallade det nya programmet - Nu jäklar.... 
Spännande med nytt program och spännande att försöka hitta någon slags balans i att bara kunna träna tre lyftpass i veckan och att behöva sååå mycket träning. Bara det är en utmaning i sig både för mig och för Coach....ovant att inte kunna lägga precis så mycket tid och fokus på träningen som man vill och behöver. Men man når inga nya mål om man inte vågar testa nya vägar! 

Idag är det onsdag och det betyder att Coach var med på träningen, så det blev ett mycket bra pass,trots att jag var helt slut i kroppen efter några dagars tuff träning. Dagens pass bestod av ryck, vänd+överstöt, knäböj fram och press. 
Vi kunde äntligen köra ryck tillsammans och Coach  kunde peta i tekniken och få mig att förstå vad jag behöver göra mer rätt. 
Mestadels är det faktiskt att jag behöver bli starkare så att jag orkar ligga i rätt vinklar och orkar trycka på ordentligt - det saknas lite jäkla anamma här och var. Trots det så blev det faktiskt årsbästa i ryck idag! Jippi!!! 

Som sagt mindre än fem veckor till SM, nu jäklar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar