torsdag 22 maj 2014

Så'n där go träningsvärk

Idag har jag sådan där skön träningsvärk i traps, rygg, röv och ben efter gårdagen träning. Men det är så välkommet för det betyder att kroppen börjar hitta tillbaka och att det börjar bli lite kontakt i musklerna igen. 
Gårdagens pass var ett bra pass, körde tillsammans med Coach G och det gör så mycket att ha honom med som petar och peppar. Att han sedan inte kan göra så mycket åt att jag är så klen i benen och klarar knappt att trycka ifrån och det blir skittungt att vända och böja är ju ingen annans fel än mitt. 
Hur som helst så gick passet ganska bra, var uppe och körde vändning+knäböj fram i kombination på 100kg...gristungt men upp kom det. Stötte även 100kg i stöt från ställning, betydligt enklare än att vända och böja....hm. 
Även om jag känner mig trött, sliten och öm i kroppen så tror jag ändå att jag är redo för att tävla på lördag. Lite lätt träning i morgon och sedan smäller det (förhoppningsvis) på lördag. 
I alla fall en lagom puff som räcker till SM-kval. 

Förresten ni har väl inte missat att Lyftarshopen nu även har rosa strumpor som är perfekta för tyngdlyftning eller annan stångträning. Kanske måste införskaffa ett par redan till tävlingen!?
 

2 kommentarer: