måndag 26 maj 2014

Sovmorgon = Morgonjogg

Måndag igen och på't igen!  Måndagar är bra dagar, det är precis som att bara för att det är en ny vecka så känner jag mig fylld av energi och sugen på att komma igång och sätta sprätt på veckan. 
Idag blev det verkligen rivstart på veckan...lilla M fick mycket oväntat för sig att ta sovmorgon och jag vaknade först 7.30, höll alltså nästan på att försova mig till jobbet (trodde att jag aldrig mer skulle behöva ställa klockan för att komma upp i tid på morgonen). 
Det var bara att sätta fart på morgonrutinerna och packa jobbväskan, slänga upp den på ryggen, hoppa i löparskorna och i stället för en skön morgonpromenad kuta i väg i en kvick morgonjogg. 
En jäkla tur att jag inte har mer än två kilometer till jobbet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar