tisdag 6 maj 2014

Tyngdlyftningsbihang

I helgen var det som sagt läger för Tyngdlyftningslandslaget på Bosön och jag och lilla M var som vanligt med som efterhängsna fans. 
Den här gången var det inte bara den yttersta toppeliten utan ett "breddläger" med inriktning mot Nordiska Mästerskspen och framförallt som en avstämning inför uttagningarna till NM. Det var 17 lyftare på plats och körde hela helgen. Det var många och nästan lite svårt att hinna med att säga hej och utbyta några ord med alla...och framförallt jobbigt för lilla nyfikna M att hinna presentera sig och charma alla. 
Jag gillar att vara med på läger och brukar tycka det är helt okey att bara "stå vid sidan" titta och heja på. Men den här helgen kände jag för första gången ett litet sug efter att egentligen vara med på riktigt, att vara med som lyftare och som egen person inte bara som bihang till förbundskapten. 
Rent krasst så tror jag att hade kunnat varit aktuell för just ett breddläger som det här om jag hade varit igång och tränat och tävlat tidigare under våren....kanske till och med aktuell för ett Nordiskt Mästerskap!? 
Men nu är det som det är och lägret är över och vardagen är tillbaka, både för mig och för landslagslyftarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar