måndag 23 juni 2014

Äldre, visare och starkare!?

Ännu en födelsedag passerade och jag är nu ytterligare ett år äldre. Förhoppningsvis har jag ännu inte nått toppen utan fortsätter att inte bara bli äldre utan även visare och starkare. Håller i alla fall fast vi den tanken och tänker hålla fast vid den i många många år till! 
Hade en underbar födelsedag med övernattning på ett underbart hotell i Stockholm, en liten pärla vi hittade förra året, och mys med familjen. Att bara få vara och med mina grabbar är den största lyckan och den bästa födelsedagspresenten jag kan tänka mig.
Trots det så överraskades jag med en fantastisk födelsedagspresent av hela Stor-familjen (Älskade mamma & pappa, syster med familj, svärmor & svärfar, svägerska med familj och hjärtat mitt och lilla M) -en cykel! 
Så nu kommer jag både kunna transportera mig snabbt & lätt och kunna dra iväg på en långrunda och få lite kondis. Toppen! 
Sedan är det alltid roligt att få födelsedagskort från mormor, hon är över 90 år men glömmer ändå inte bort sitt lilla barnbarn - underbara älskade mormor <3
Självklart värmer alla andra gratulationer som kommit via sms, Facebook, instagram mm också. TACK alla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar