söndag 29 juni 2014

Borås Borås

Nu är jag äntligen "hemma"...hemma hemma i älskade Borås. 
Trots att jag flyttade härifrån för snart 20 år sedan för att testa mina vingar (flyttade 1995 till Karlstad för att börja friidrottsgymnasiet) så känns det lika speciellt att komma tillbaka varje gång. 
Idag tycker jag att staden var extra fin när den välkomnar till SM-veckan överallt, från infarterna på motorvägen, i blomrabatter, på husväggar, på hotellreceptionen till på lyktstolpar, högt och lågt! 
Vi har inte gjort mer idag än landat på hotellet och kollat in tävlingsarenan. SM-tävlingarna kommer att gå i Tennishallen och den är jättefint uppdukad och när jag såg allt uppdukat blev jag väldigt sugen på att tävla. 
Men jag får hålla mig tills på tisdag, i morgon är det grabbarna som tävlar och att kolla och heja på dem kommer inte göra mig mindre sugen och inte heller mindre nervös....nu är det verkligen snart dags! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar