måndag 2 juni 2014

Frankfurt (Oder) för en vecka

Träningsläger för Tyngdlyftningslandslaget , mig och lilla M ännu en vecka. Den här gången i Frankfurt (Oder) - Tyskland och på deras Sport- och Olympiacenter. 
Vi (jag och lilla M) anslöt till övriga gruppen, som kom direkt från NM i Norge, på Berlin flygplats (Tegel) i går eftermiddag och därifrån åkte vi alla tillsammans i en liten och varm minibuss till Frankfurt (Oder) och inkvarterades i våra rum. 
Vi måste ha fått det bästa rummet, i alla fall med den bästa utsikten ...
Blev nästan lite sugen på att kasta lite men när jag tog mig en närmare koll på ringen och konstaterade att den var sträv som bara den så la jag ner projektet direkt. Jag behöver nog den snabbaste av den snabbaste ringen idagsläget för att kunna känna någon som helst glädje av att rotera....
Det blev bara lite klassisk mage-rygg träning på gräsmattan medan lyftarna körde sitt pass i tyngdlyftningslokalen och lilla M bekantade sig med längdhoppsgropen. 
I morgon är jag redo för träning igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar