fredag 20 juni 2014

Glad midsommar!

Idag är det midsommarafton, årets bästa dag...förutom min födelsedag...och lilla M's födelsedag. 1979 råkade det nämligen te sig så att jag föddes och det var midsommarafton samma dag, så därför är väl just midsommarafton lite extra speciell för mig. 
Men iår fanns det verkligen ingen extra växel att lägga in och energin till att köra fullt ut midsommarfirande var som bortblåst. Trots oerhört snälla vänner som bjudit oss till sig så kändes det iår bäst att vår lilla familj bara tog dagen som den kom, utan några som helst planer i förväg eller några högt ställda krav på dagen. 

Det blev ändå en bra dag och jo vi kom visst i väg till ett midsommarfirande där vi under någon småkylig timme hann se både folkdans, ringdans och midsommarstång och jo vi har ätit svenska jordgubbar. 
Vi kom även i väg till ett nytt träningsställe  - Krossbox 016. Jag kikade bara in och sa hej och bubblade efter att jag varit ute på barnvagnspromenad, men kära J körde ett pass. 
Jag väntar med att dra mitt "träningskort" tills i morgon då det smäller, träning med tjejerna på ASK. Inte många pass kvar nu innan SM. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar