fredag 6 juni 2014

Glad Nationaldag på er!

I dag är det Sveriges Nationaldag och det skall vi fira....frågan är bara hur? Jag gillar tanken på att VI har en dag som är vår nationaldag och att det är något att fira. Jag har bara inte riktigt kommit på hur jag vill fira dagen. Just idag är vi ju i Tyskland och då känns det ännu svårare att fira. 
Landslagslyftarna gjorde i alla fall en bra start på dagen genom att sjunga vår kära "Du gamla, du fria" på trappen efter frukosten. 
Om det uppskattades av fler än oss låter jag vara osagt. 
Jag försökte dra mitt strå till stacken med att baka en Sverigetårta och bjuda på till kaffet. Inte det enklaste i ett land med ett språk jag inte talar och än mindre läser och ett i kök utan större ambitioner än tebryggning och öldrickande. Men med en stor portion improvisation och mycket jordgubbar så fick jag i alla fall något som kan kallas och liknas en tårta...eller vad säger ni? 
Sedan har det strålande vädret (30grader, sol och blå himmel) ramat in dagen på ett bra sätt....hade jag fått till ett lyftpass så hade dagen blivit perfekt. 
Men va fasiken...glad nationaldag på er alla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar