måndag 16 juni 2014

Kontakt (från yttre rymden?) med benen

Lilla M har börjar sticka ut sitt lilla knubbiga pekfinger rakt ut i luften, precis som E.T gjorde i filmen med samma namn från tidigt 80-tal. Många av er kanske inte kommer ihåg eller inte ens har en aning om vem den lilla utomjordlingen var (är?) men jag tänker direkt på E.T och kan inte låta bli att möta den lilla fingerspetsen med min inte lika lilla. 
När fingrarna möts så bubblar lilla M av skratt och jag blir alldeles varm och lycklig inombords. Den lilla korta stund som våra fingrar möts är just bara vårt lilla speciella ögonblick, precis som i filmen...
Äntligen i dag så fick jag en känsla på träningen av att jag blivit starkare, kändes för första gången på väldigt länge lätt att köra knäböj och jag kunde lägga på 15kg mer än vid förra veckans måndagspass. Jag fick kontakt! Jag är fortfarande på småvikter men efter idag kändes det ändå som att det finns hopp om att få liv i de så smått avdomnade benen. 
Dagens pass kördes som vanligt på måndagar, ensamt och i ett rasande tempo. På exakt en timme körde jag uppvärmning, ryckknäböj, ryck-kombination och knäböj bak. 
Bra då kanske jag hinner få ihop något bra tills SM ändå...E.T phone home - Borås here we come! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar