lördag 14 juni 2014

Lycklig lördagsträning

Idag körde alla tjejer som skall till SM tillsammans (Carita, Sofia, Amanda och jag). Även Hampus, en av de två killarna som skall tävla på SM, var där och körde. Alltså bra drag i hallen, fullt fokus mot SM samtidigt som en skön avslappnad lördagsstämning hängde som ett rosa moln över hallen, lyckligt helt enkelt. Visst jag kanske blir lite mer exalterad över att komma loss och få träna tillsammans med de andra lyftarna...än vad de blir av att jag dyker upp i hallen, men ändå mycket lyckligt!!!
Fia "råkade" få med en överbliven kanelbulle från fiket som jag klämde innan träningen (för det får man på lördagar) tillsammans med min uppladdnings shake med BCAA, bara det gjorde ju halva passet! 

Idag var det ryck från midjan, ryck, knäböj bak och blandade hopp på programmet och det gick överlag bra. Kul att köra med tjejerna och se dem lyfta bra ger såå mycket energi och motivation till att köra på. 
Jag fick återigen med mig 70+ i ryck, det blev 72kg i dag men det var så nära att jag även klarade nästa vikt också. Knäböjen känns fortfarande blytunga men nu är jag ialla fall uppe och kör på tresiffrigt igen....även om det är precis. 
Ändå bra att det nu sakta men säkert börjar ta sig och att vikterna börjar snygga till sig lite i alla fall. Hoppas bara att jag hinner, tiden tickar snabbt nu.... Bara 17 dagar kvar nu! 


1 kommentar:

  1. Heja dig! Härligt med inspiration. Du är snart i den absoluta toppen igen :-) Kram ♥

    SvaraRadera