fredag 27 juni 2014

Redan i Borås?

Av många års erfarenhet så vet jag att huvudet alltid sticker före till viktig tävling och kroppen står helt vilsen kvar i träningslokalen och försöker göra de där så viktiga sista träningspassen så där lätta, bra och superduper som man aldrig tidigare varit i närheten av. 
Allt som oftast blir det snarare precis tvärtom, det är blytungt, otajmat och allt annat än tipp topp. 
Idag hade jag bara ryck, stöt och knäböj på programmet men det gick så bökigt och stökigt och hela kroppen ömmade så jag modifierade passet en hel del....fann ingen anledning till att kriga mer än nödvändigt just idag, det är ju trots allt bara fyra dagar kvar till SM och som det verkar så är huvudet redan på plats så det är väl bara för kroppen att samla ihop sina små smulor och åka efter och göra det som göras bör på tisdag. 
Hur som helst så var det kul att köra på nytt ställe, hängde inte bara på mannen idag utan idag tränade även jag på Krossbox 016 tillsammans med lite andra glada atleter som slet på med dagens WOD. 
Kul ställe, lite som en lekplats för vuxna och perfekt att ha med lilla M till. Här kommer det nog bli några pass i sommar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar