tisdag 3 juni 2014

Som en rostig gammal cykel

Vaknade i morse i den aningen hårda sängen med stel rygg, stela höfter och allmänt tillknycklad i leder och muskler...måste träna skrek kroppen! Att inte träna alls på några dagar får min kropp att tackla av, precis som en gammal cykel som står still för länge....rostar igen och blir kinkig. 
Morgonpasset blev ett mycket lätt kom-igång pass med uppvärmning och stretch för att få igång och mjuka upp muskler och leder. 
På eftermiddagen där emot när landslagslyftarna körde tester så passade jag på att köra veckans första lyftpass. 
I en otroligt häftig miljö, en träningshall (som egentligen är två hallar i en) med över 50 lyftarplatser, 3-4 coacher som sitter med penna, papper och allt vad nu tyska proffscoacher har vid ett bord och har utkik över sina adepter som lyfter, kilade jag in mig i ett hörn.
Dagens pass bestod av ryckknäböj, 1-2-3 Ryck, knäböj bak och goodmorning. Trots inspirerande miljö och ungdomslyftare som lyfte massor runt omkring så var det kämpigt för mig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen...Ryck är svårt, tungt och tålamodsprövande! 
Kan jag skylla på jet-lag?!? 
Hur som helst skönt att få igång kroppen och svettas ordentligt....två lyftpass kvar under veckan så något bra skall vi nog få med oss i bagaget härifrån ändå. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar