måndag 9 juni 2014

Tillbaka i gängorna...

Måndag, vardag och tillbaka i de gamla inkörda och trygga hjulspåren. 
Lika mycket som jag älskar att vara i väg, på resande fot och leva för stunden, lika mycket älskar jag vardagen, fasta rutiner och planerade planer att följa. 
När jag tassade i väg på promenaden till jobbet i morse knappade jag in en spellista som jag inte lyssnat på på ett bra tag, en spellista jag gjort för att peppa mig själv. Peppa mig själv inför tävling... Och eftersom jag inte varit i "tävlingsmood" på länge så har spellistan fått ligga olyssnad under en lång tid. Men idag kände jag att jag såg fram emot dagen och framförallt till dagens lyftpass så jag tryckte på play. 
Behöver jag säga att jag kom till jobbet superladdad och efter att ha fått igång datorn och fyllt kaffekoppen så blev det en mycket bra och produktiv arbetsdag. 
Tyvärr gick jag nog ut lite för hårt och lite för tidigt för när jag väl började lyfta på träningen så var det som att all "energi och produktivitet" var som bortblåst. Men passet genomfördes och ett genomfört pass är ett bra pass. 
Nu är träningsveckan igång och så här hemma i vardagslunken så tror jag faktiskt att förutsättningen för att få till alla veckans planerade pass på ett bra sätt är mycket bättre än förra veckans...konstigt nog.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar