lördag 28 juni 2014

Tips från Coach(erna)

Här kommer ett boktips, en gratis e-bok med träningstips från flera duktiga och meriterade atleter och coacher som ger några snabba tips utifrån sina specialområden. Bland andra lämnar mannen min (Jim Gyllenhammar) några tips kring Tyngdlyftning/Olympiskal lyft. Ett bra initiativ från Jakob Richloow som ligger bakom boken, läs och ta till dig det du tycker passar dig. Boken hittar du för nerladdning på www.stockholmstrenght.se

Bokens förord (snott från boken)hittar du här:

FÖRORD

Vad är egentligen bra träning? Om du ställer frågan till hundra olika personer kommer du förmodligen få hundra olika svar. En av de största utmaningarna för dig som tar din kropp och din träning på allvar är att sålla den informationen som finns tillgänglig där ute. För om vi ska vara ärliga, vem vill inte få ut det mesta av den tiden vi lägger ner på gymmet eller i löpspåret? Jag heter Jakob Richloow och arbetar som Personlig Tränare, föreläsare och skribent. Ett av mina mål här i livet är att lära mig så mycket som möjligt av de bästa inom branschen och sprida informationen vidare till de där ute som behöver den. Vare sig de vill eller inte.

Så i den här boken har jag sammanställt 101 träningstips från några av de främsta inom träningsbranschen, det enda jag förväntar mig tillbaka av dig som läsare är att du själv delar med dig av det du läser här och hjälper mig i min mission för att ALLA där ute ska kunna träna smartare, inte hårdare.

kontakt@jakobrichloow 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar