tisdag 17 juni 2014

Två veckor - fjorton dagar

Idag är det två veckor, alltså 14 dagar kvar tills SM avgörs....känns bra att det fortfarande är lite tid kvar men att det ändå snart är dags.
Jag tävlar tisdagen den 1 juli i sista grupp som är en sammanslagning av klass 75 och klass 75+, vi tävlar inte emot varandra utan båda klasserna avgörs tillsammans för att det skall bli en mer lagom stor tävling med lagom antal lyftare. Gruppen består av 12 lyftare, 4 från klass 75 och 8 från min klass -75+. 

SVT kommer att bevaka SM-tävlingarna under tisdagens damtävlingar men sändningen kommer troligtvis inte att sträcka sig över hela dagen, så vill man se mig och de övriga tungviktarna så får man allt pallra sig till Tennishallen i Borås och uppleva tävlingarna live....och det är väl ändå det bästa sättet att uppleva idrott och kampen om medaljerna, närvarande och på plats!? 

Idag blev det ingen lyftning utan endast ett lugnt och skönt allmänfyspass med mage, rygg och lite armar (100 fällkniv, 100 ryggresningar och 100 armpress) i friidrottshallen. Perfekt att vara i inomhushallen när friidrottarna flyttat ut sin träning till Friidrottsarenan. Inte bara jag njöt av ensamheten och lugnet, även lilla M tyckte det var super duper att kunna krypa/gå/härja bäst han ville...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar